De uitgeverij Ka.Dag

is een kleine non-profit uitgeverij en bestaat sinds 2017. Ka.dag is een vrije uitgeverij, niet gebonden aan een bepaalde boeddhistisch instituut, bepaalde westerse filosofie en is niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Doelstelling:

Het doel van de uitgeverij is om boeken uit te geven met onderwerpen die zich bevinden aan de periferie van het geïnstitutionaliseerde religies, maar daar nog wel deel van uitmaken. Binnen veel religies vinden de mooiste dingen plaats ver weg van een dogmatische leer en een strak georganiseerd instituut.

Hierbij wil de uitgeverij voorkomen een New Age uitgeverij te worden.

Het gaat niet om verkoopcijfers, maar om de inhoud van de boeken en de ideeën in deze boeken voor iedereen beschikbaar te maken, ongeacht of iedereen nu twee lezers zijn of duizend.

De naam:

De naam ka.dag is Tibetaans voor ‘volmaakt zuiver’ en verwijst naar het volmaakt zuiver zijn van de eigen geest vanaf de tijd dat tijd niet bestond.

Hoe wij werken:

Kunt u zich vinden in de doelstelling van de uitgeverij, heeft u een boek geschreven over een onderwerpen die binnen de filosofie van de uitgeverij passen en wilt u het boek uitgeven, neem dan eens contact op. De uitgeverij ontwerpt kosteloos uw boek en laat haar  boeken drukken door Brave New Books, een self-publishingplatform. Er wordt geen voorraad aangelegd van de boeken. maar de  boeken worden gedrukt on demand (POD). U kunt natuurlijk ook rechtstreeks via Brave New Books uw boek uitgeven.